Om oss

20150903_171641

OMS ble etablert  i  2003 av Glenn Ramsden. I januar 2014 ble vi aksjeselskap og endret navn til Omservice as

Glenn hadde erfaring fra England med å jobbe i høyden, og ønsket å starte ett firma som dro nytte av dette. Hovedfokuset til OMS ble dermed å utføre ulike fasadevedlikehold med bruk av rappellering. Det utviklet seg fort til å ta ibruk andre nye, smarte metoder og utstyr for å forbedre tilkomsten. Dette ble både tids og penge- besparende for kundene våre, og ikke minst mulig å få fasader vedlikeholdt, hvor dette hadde vært en voldsom utfordring tidligere.

14 år senere har både Omservice (tidligere OMS) sin kompetansen og utstyr-stall vokst betraktelig. Vi har mange års erfaring med ultrahøytrykkspyling, både håndhold og ved bruk av robot. Samt fasadebehandlig som bl.a. malingsfjering, grafittifjerning, og impregnering av ulike fasader. Vi vet ulike overflater trenger ulik behandling.  Med hensyn til miljøet, har vi mulighet å samle opp og resirkulere vann.

Personell med høy kompetanse og trent i henhold til spesifikke sikkerhetsreglement, tilbyr vi en meget effektiv måte å ta tak i utfordringen med enkelte oppdrag.  I mange tilfeller kan du spare masse tid, penger eller skade på omgivelsene ved å la Omservice ta jobben for deg.

Vi hører gjerne fra dem om du har noen spørsmål.

Organisasjonsnummer  NO 913 161 335 MVA